OVER ONS

RTC De Beurs is dé plek waar je moet zijn als je wilt bijdragen aan de oplossing voor het invullen van de vervangingsaanvragen in het primaire onderwijs in de regio Kennemerland (Haarlem en omstreken) en Haarlemmermeer (Hoofddorp en omstreken). Omdat je als bevoegd leerkracht, onderwijsassistent of leraarondersteuner beschikbaar bent. Of omdat je een herintreder met een onderwijsbevoegdheid bent en weer aan de slag wilt.

Voor jou als vervanger een unieke mogelijkheid om met één inschrijving bij RTC De Beurs een groot deel van de scholen in jouw regio te leren kennen.

De samenwerkende besturen in het RTC De Beurs hebben tezamen zo’n 135 scholen waar plek is voor bevoegde (vak)leerkrachten voor kortdurende en langdurige vervanging. Je kunt kiezen voor vrijheid in de flexibele pool of voor meer vastigheid in de pool in dienst bij één van de besturen. Met één kennismakingsgesprek bij RTC De Beurs open je dus 135 schooldeuren. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden!

Mail ons op info@rtcdebeurs.nl  of vul het inschrijfformulier in onder de button AANMELDEN op de startpagina- dan nodigen we je snel uit voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden binnen ons RTC. 

De schoolbesturen hebben voor de regio Haarlemmermeer en Kennemerland RTC De Beurs opgericht om de verantwoordelijkheden die goed werkgeverschap met zich meebrengen, beter samen te realiseren. De deelnemende besturen hebben een gezamenlijke vervangingspool waarin alle vervangers en alle oproepkrachten worden opgenomen die bij de scholen en besturen bekend zijn. Alle vervangingen verlopen via de Vervangingsmanager, een digitaal boekingssysteem. De matchers selecteren op basis van inzetbaarheid (groep/reisafstand/functie) en beschikbaarheid een vervanger. De school zelf zorgt dat jij zo soepel mogelijk aan de slag kunt in de klas, door bijvoorbeeld een overzicht te hebben van de te behandelen lesstof en dagindeling, instructies voor smartboard, plattegrond met namen of andere handige informatie.

Beelden bovenaan de pagina's

De foto’s bovenaan de pagina’s zijn gemaakt op de volgende scholen van de deelnemende besturen:

Sint Bernardusschool – Stichting TWijs
Willem van Oranjeschool – Stichting TWijs
IKC De Argonauten – Spaarnesant
Voorwegschool – STOPOZ
De Franciscus – Stichting Jong Leren
OBS De Zwanebloem – SOPOH
Montessorischool Floriande – Montessorivereniging Haarlemmermeer
RKBS Klavertje vier – Stichting Meer Primair