MEEST GESTELDE VRAGEN

Hoe weet ik waar ik ingezet ben?

Wanneer je door een van de kernteamleden bent ingeschreven bij RTC De Beurs, krijg je een account in de Vervangingsmanager. Op het moment dat jij gekoppeld wordt aan een vervanging, krijg je via de Vervangingsmanager een app, sms of mail met daarin het adres van de school en de groep waarin je bent ingezet. In sommige gevallen nemen de matchers eventueel ook telefonisch contact met je op.

Is RTC De Beurs mijn werkgever?

Nee, RTC De Beurs is het platform waarbinnen verschillende besturen samenwerken. Wanneer je gaat invallen word je benoemd bij het bestuur waar de school waar je hebt gewerkt onder valt. Wanneer je voor verschillende besturen werkt, word je door ieder bestuur apart benoemd.

Kan ik zelf bepalen in welke groepen ik wil invallen?

Tijdens het kennismakingsgesprek na inschrijving kun je aangeven op welke dagen en in welke groepen je wilt vervangen.

Hoe zit het met reiskostenvergoeding?

Via de Vervangingsmanager (computerprogramma) kun je een reiskostendeclaratie indienen.

Moet ik een VOG aanvragen?

Je moet niet op voorhand al een VOG aanvragen. Maar zodra je voor een bestuur invalwerkzaamheden hebt gedaan, krijg je van hen een aanvraag voor een VOG toegestuurd. De VOG moet namelijk op naam van een bestuur staan.

Hoe weet ik bij welk bestuur mijn matcher hoort?

Dat kun je terugvinden in de Vervangingsmanager bij Overige informatie.

Wanneer neem ik contact op met mijn matcher?

Als je onverhoopt toch niet beschikbaar bent of ziek geworden. Of algemene vragen over scholen, beschikbaarheid en inzetbaarheid.

Hoe neem ik contact op met mijn matcher?

Via de telefoon of mail, zie Overige informatie in de Vervangingsmanager

Kan ik via RTC De Beurs extra werken?

Als je op dit moment al een aantal dagen werkt, maar best af en toe extra wilt werken. Bijvoorbeeld omdat je het leuk vindt om ook een andere scholen van binnen te ‘bekijken’. Kan dit via RTC De Beurs eenvoudig geregeld worden.

Mag ik zelf bepalen op welke scholen ik wil werken?

Tijdens het kennismakingsgesprek en na inschrijving kun je aangeven op welke scholen of bij welke besturen je wilt vervangen. Mochten er tussentijds dingen veranderen, dan kun je dat doorgeven aan de matcher.

Wie betaalt mijn salaris?

Het salaris wordt betaald door het bestuur waar je voor hebt ingevallen.

Hoe wordt de hoogte van mijn salaris bepaald

Er wordt door het bestuur waar je voor gaat werken altijd gevraagd om een laatste salarisstrook. Aan de hand van dat salaris wordt bepaald in welke schaal en trede je wordt uitbetaald.

Onder welke CAO val ik?